10 vragen aan…Tini Worp

Vandaag alweer een interessant interview in de serie ’10 vragen aan…’ op workT.nl.

Deelnemer: Tini Worp.

1. Wie bent u, wat doet u voor werk en voor welk bedrijf bent u werkzaam?

Mijn naam is Tini Worp, counselor en coach bij Primeres. Primeres staat voor Prikkelend met respect. Ik vind het geweldig om met mensen die het tijdelijk moeilijk hebben, een stukje mee te lopen om ze te weer in hun kracht te krijgen. Door prikkelende vragen te stellen, oefeningen en allerlei interventies toe te passen.

2. Wat is uw talent, wat heeft u bereikt en tot hoever reikt uw ambitie?

Het is elke keer weer genieten om mensen in beweging te krijgen, zodat ze enthousiast aan de slag kunnen gaan met hun dromen en idealen. En dat je bij tegenslag de keuze hebt dit te zien als iets waar je kracht uit kunt halen. Het is mijn ambitie is om counseling in Nederland op de kaart te krijgen. Het is een zeer toegankelijke vorm van psychosociale hulpverlening. Je hebt geen doorverwijzing nodig en het werkt voor veel psychisch gerelateerde klachten.

3. Heeft u een voorbeeld en zo ja, wie is dat?

Mensen die zich laten leiden door hun hart en niet laten tegenhouden door wat anderen van ze vinden. Mensen die inzien dat het leven draait om immateriële rijkdom, zoals liefde en aandacht.

4. Is dit uw droombaan?

Jazeker voor dit moment, ik kan niet in de toekomst kijken.

5. Wat is het beste advies wat u ooit kreeg?

Zelf sturen in je leven, niet afwachten wat er op je pad komt.  Als het donker is, klaag je niet over de duisternis maar steek je een kaars aan.

6. Wat wilde u worden toen u 10 jaar was?

Verpleegster, de wens om mensen, die het moeilijk hebben te helpen, zat er toen al in.

7. Wat is de belangrijkste beslissing die u in uw leven hebt genomen?

Om mijn goede baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Het was best een lastige keuze en het is tegelijk ook de beste geweest.

8. Kunt u een moment noemen in uw carrière die doorslaggevend is geweest voor uw succes?

Blijven geloven in mezelf en in wat ik doe, dat kwam naar voren tijdens een NLP opleiding.

9. Heeft u momenten/situaties meegemaakt tijdens uw carrière die u nú anders aan zou pakken? Zo ja, kunt u daarvan een voorbeeld noemen?

Ja werk doen waar je eigenlijk niet (meer) gelukkig van wordt. Het heeft bij mij ook wel een tijdje geduurd voordat ik was losgeweekt van het bedrijf om mijn baan op te zeggen. Het leven is te kort om iets te doen waar je niet gelukkig van wordt.

10. Heeft uw beroep ook minder leuke kanten? Zo ja, kunt u die benoemen?

De administratie vind ik het minst leuk, het hoort er nu eenmaal bij. Zoals mijn moeder vroeger zei als ik iets moest doen waar ik geen zin in had: ”zonder zin kan het ook”.

11.Waar kunnen we u online vinden?

Website: primeres.nl

Weblog: blog.primeres.nl

LinkedIn: linkedin.com/in/tiniworp

Twitter: @Primeres_Tini 

Wilt u nog iets delen met de bezoekers van workT.nl?

Vraag jezelf af waar je hart sneller van gaat kloppen en kijk dan eens naar hoeveel tijd je daar tegenwoordig aan besteedt. Wanneer heb je er voor het laatst iets mee gedaan? Hoelang ga je er nog mee wachten?

Bedankt voor de medewerking aan dit interview Tini en veel succes!

Laat een Bericht achter


*

Zoek ons op Google+